zaterdag 23 april 2011

FINALE!!!

Nadat gister zonder twijfel de spannendste dag van ons leven was, stond vandaag de halve finale voor de deur. Deze speelden we tegen Line Kjærsfeldt en Sandra Maria Jensen (Denemarken). Op German Junior hadden we de tweede ronde tegen hun gespeeld, maar toen verloren we de wedstrijd in twee sets waarbij de tweede set erg close was.

Dit toernooi zitten Tham en ik er elke wedstrijd lekker in, en we blijven vooral vechten. Ook deze wedstrijd verloren we weer de eerste set (21-16). De tweede set stonden we weer steeds achter, maar we gingen van 9-5 achterstand naar 13-13 en daarna konden we ons goede spel goed vasthouden en een voorsprong pakken. We wonnen de tweede set met 21-15.
Het kwam dus wéér uit op een derde set, en we bleven goed druk zetten. Van een 6-6 gelijkstand stormden we door naar 13-7 maar uiteindelijk kwamen ze steeds weer dichterbij en stond het opeens weer 13-11. Uiteindelijk trokken wij aan het langste eind en hadden we twee matchpoints!! Ons eerste matchpoint konden we niet verzilveren dus we hadden er nog eentje over. Sandra Maria Jensen moest serveren op Tham en.......ze serveert in het net!!!
We waren zoooo blij, en dat zijn we nog steeds want we staan gewoon in de finale van de Europese jeugd kampioenschappen!!
Had hier nooit van durven dromen en ik besef het ook nog niet helemaal. Nu lekker uitrusten, vanavond lekker met het team uit eten en morgen nog één keer knallen!


Uitslagen van onze dubbels:

Jenny Nyström/Mathilda Lindholm - Thamar Peters/Josephine Wentholt
15-21 21-15 21-10

Yuliya Kazarinova/Yelyzateva Zharka - Thamar Peters/Josephine Wentholt
16-21 21-16 30-29

Sarah Milne/Jessica Fletcher - Thamar Peters/Josephine Wentholt
13-21 21-19 21-12

Sandra Maria Jensen/Line Kjærsfeldt - Thamar Peters/Josephine Wentholt
16-21 21-15 21-19

3 opmerkingen:

  1. Congrats!

    Morgen met 4 uitroeptekens hè!!!! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker bezig zusje!!!!! We mogen "hem" wel dankbaar zijn ;-). Succes!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Josephine

    Wat een SUPER prestatie!
    Zilver en 2e plaats bij de beste van Europa.
    En geweldig ook voor Thamar, dat jullie de medaille aan hem hebben opgedragen. Hij zal ook héél wat gedaan hebben voor haar als topsportster.
    Je moeder is natuurlijk apetrots, die verdient ook een lintje, met alles wat ze voor je doet en gedaan heeft.
    Geniet van het succes en het ruikt naar meer.

    Groetjes Gerie

    BeantwoordenVerwijderen