woensdag 13 april 2011

Finland


Vanochtend gingen we om 9:45 de lucht in! De vlucht duurde maar 2 uurtjes, voor we het wisten waren we al in Finland. Het is niet super koud, maar warm is anders en ik zie alleen maar wolken. Hier en daar ligt zelfs nog wat sneeuw.

Eenmaal aangekomen op het vliegveld werden we met een bus naar het hotel vervoerd. Het was nogal raar, want alle ramen waren dichtgeplakt, op de voorruit na, dus een beetje naar buiten kijken zat er niet in. Gelukkig duurde de rit naar ons hotel maar 10 minuutjes en aangezien het hier in Finland een uur later is dan in Nederland kwamen we rond 14:00 in het hotel aan.
De kamers zijn prima, niet heel groot, maar groot genoeg. Ik deel zoals altijd een kamer met Thamar, dus dat is gezellig! Vandaag is de hal nog niet beschikbaar, maar morgen gaan we zeker trainen in de wedstrijdhal en vrijdag staat onze eerste wedstrijd gepland.

Verder nog leuk voor de mensen die thuis in Nederland zitten:
Live beelden zijn te volgen via http://www.badmintoneurope.tv/ en er is natuurlijk ook livescore op toernooi.nl of tournamentsoftware.com. Ik verwacht dat er maar 1 tv-baan is, dus of (een van) onze wedstrijden live worden uitgezonden is nog de vraag.

(Om live beelden te kunnen bekijken op badmintoneurope.tv moet je je eenmalig registreren, dit is gratis!)

Later meer..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten